شهردار مشهد مقدس در بازدید از مرکز بازتوانی جانبازان اعصاب و روان: آرامش امروز خود را مرهون جانفشانی جانبازان و صبر خانواده‌های آن‌ها هستیم + فیلم ثبت تنها ۲۵ روز هوای پاک در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳| تلاش شهرداری مشهد برای کاهش آلودگی هوا معاون شهردار مشهد مقدس: یادمان شهید گمنام بوستان ارم یکی از المان‌های شاخص شهر است + فیلم رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کار فرهنگی بالاتر از ایجاد گلزار شهدا نداریم شهردار مشهد مقدس خبر داد: کلنگ‌زنی و افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهد طی دهه فجر ۱۴۰۳ بهسازی و رنگ‌آمیزی بیش از ۱۰۰ هزار مبلمان پارکی در استقبال از بهار ۱۴۰۴ درباره شروع حرفه دندان‌سازی در مشهد | زیارت با نیت دندان‌گیر بررسی دغدغه ساکنان بولوار سیدرضی مشهد درباره کوچه‌های بن‌بست نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم هوای ۱۰ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمترین میزان رشد بهای بلیت مترو و اتوبوس را تعیین کردیم مشروح مصوبات یکصد و سی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو یارانه ۸۰ درصدی شهرداری مشهد به شهروندان روی بلیت اتوبوس و مترو افتتاح فاز نخست استادیوم ۴هزار نفری بوستان بهار مشهد در دهه فجر صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تمدید دوره ششم شورای شهر فرصت بسیار خوبی برای برطرف‌کردن کاستی‌هاست ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است نگاهی به اتفاقات مشهد در روز‌های منتهی به ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بازگشت امام خمینی (ره) به ایران ضوابط پاسخگویی کاربری مسکونی گونه ویژه نیازمند بازآفرینی | خلاصه ضوابط و طرح تفصیلی بازنگری حوزه‌های برنامه‌ریزی هفت‌گانه درباره دردسر‌های وجود درخت مقابل در پارکینگ منازل مسکونی مشهد
سرخط خبرها

بهره برداری از ۶ پروژه کلان عمرانی مشهد تا پایان سال ۹۹

  • کد خبر: ۵۸۹۵۸
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
  • ۱
بهره برداری از ۶ پروژه کلان عمرانی مشهد تا پایان سال ۹۹
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهردار مشهد اعلام کرد که از میان حجم بالای پروژه‌های در دست ساخت شهرداری، ۶ پروژه مهم پایانه و پارکینگ آزادی، پل ابوطالب، دسترسی‌های دوم قطار شهری در ایستگاه‌های شهید کاوه و سعدی، زیرگذر غیر همسطح شهید برونسی و بخشی از تقاطع آزادگان تا پایان سال آماده بهره برداری می‌شود.
علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز - معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهردار مشهد اعلام کرد که از میان حجم بالای پروژه‌های در دست ساخت شهرداری، ۶ پروژه مهم پایانه و پارکینگ آزادی، پل ابوطالب، دسترسی‌های دوم قطار شهری در ایستگاه‌های شهید کاوه و سعدی، زیرگذر غیر همسطح شهید برونسی و بخشی از تقاطع آزادگان تا پایان سال آماده بهره برداری می‌شود.

از سال گذشته و ماه‌های ابتدایی امسال کلنگ چندین پروژه بزرگ عمرانی شهرداری در مناطق مختلف شهر به زمین کوبیده شد و حتی برای این پروژه‌ها روزشمار هم تعیین شد. درهمین راستا مدیریت شهری مشهد تلاش کرد پروژه‌های در دست اقدام خود را در موعد مقرر به بهره برداری برساند. دراین باره خلیل ا... کاظمی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه امروز شاهدیم که در مناطق مختلف شهر مشهد اعم از مناطق برخوردار و کم برخوردار پروژه‌های ساختمانی متعددی در حال اجراست، اظهار کرد: در این مدت خوشبختانه پروژه‌های متعددی افتتاح شده است و تلاش می‌کنیم پروژه‌های در دست را تا زمان تعیین شده به بهره برداری برسانیم.
وی ادامه داد: یکی از این پروژه‌های مربوط به پروژه مسیر کوشش به خلج بود که چند روز پیش و در ایام دهه فجر به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به اتمام عملیات ساختمانی پروژه اردوگاه معتادان متجاهر حسن آباد گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های مشترک شهرداری با نهاد‌های دیگر است که این پروژه را از نظر عملیات ساختمانی به اتمام رساندیم و این اردوگاه برای تجهیز تحویل نهاد‌های مربوط شده است.
وی تأکید کرد: موضوع تجهیز این اردوگاه دیگر جزو مأموریت‌های ما در حوزه عمرانی نیست و ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان باید تدبیری برای تجهیز این اردوگاه بیندیشد.


پایانه و پارکینگ آزادی در مرحله تست تجهیزات

کاظمی در ادامه به وعده افتتاح پایانه و پارکینگ آزادی تا ۲۲ بهمن اشاره کرد و گفت: این پروژه نیز پس از تأخیر‌های به وجود آمده آماده بهره برداری است و عملا تمام کار‌های ساختمانی آن به پایان رسیده است و اکنون در حال تست تجهیزات هستیم.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهردار مشهد افزود: برای افتتاح این پروژه نیز منتظر تعیین روز هستیم و به احتمال زیاد در دهه اول اسفند این پروژه نیز در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: این پروژه در ۳ طبقه زیرسطحی ساخته شده که طبقه منفی یک آن مربوط به پایانه اتوبوس رانی و طبقات منفی ۲ و منفی ۳ مربوط به پارکینگ است.

کاظمی در ادامه به پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان اشاره کرد و گفت: وعده‌ای که ما برای این پروژه داده بودیم افتتاح بخشی از آن تا پایان سال بوده است، از این رو تمام سعی ما و تلاش پیمانکار بر این است که بخشی از پروژه در زمان وعده داده شده در اختیار شهروندان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه با تغییر مدل ساخت این پروژه به صورت سگمنتی، می‌توان این پروژه را مرحله به مرحله افتتاح کرد، افزود: براساس وعده داده شده، سطح منفی یک این پروژه که به صورت زیرگذر و متصل‌کننده بولوار شهید برونسی به بولوار آیت ا... هاشمی رفنسجانی است و همچنین سطح همکف این پروژه که به صورت میدان است در اسفند ماه به بهره برداری می‌رسد.

کاظمی ادامه داد: همچنین بهره برداری از چپ گرد این پروژه از بزرگ راه امام علی (ع) به بولوار شهید برونسی با توجه به کمبود‌هایی در زمینه سیمان و میل گرد در مرحله پیشرفت پنجاه درصدی است، اما باز هم تلاش خواهیم کرد با رفع مشکل، این سطح پروژه را نیز تا پایان سال آماده بهره برداری کنیم.
وی افزود: البته بر اساس برنامه روز شمار کل پروژه قرار است در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد که این مسئله به طور قطع محقق خواهد شد.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهردار مشهد در ادامه به برخی دیگر از پروژه‌های کلان عمرانی شهر مشهد که قرار است در اسفند ماه به بهره برداری برسد اشاره کرد و گفت: یکی از این پروژه ها، زیرگذر غیرهمسطح شهید برونسی است که این پروژه با اعتبار بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان از پیشرفت فیزیکی بالای هشتاددرصدی برخوردار است. 

وی افزود: همچنین پروژه پل ابوطالب با هدف اصلی اتصال بولوار ابوطالب شمالی به ابوطالب جنوبی و همچنین باز شدن گره‌های ترافیکی میدان‌های امام حسین (ع) و خیام در روز‌های پایانی عملیات ساختمانی خود به سر‌ می‌برد و این پروژه که بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است از پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصد برخوردار است.

کاظمی با بیان اینکه دسترسی دوم ایستگاه شهید کاوه مربوط به خط ۲ قطارشهری مشهد نیز تکمیل شده و آماده بهره برداری در اسفند ماه است، تصریح کرد: همچنین تا پایان سال عملیات ساختمانی دسترسی دوم ایستگاه سعدی مربوط به خط ۲ قطارشهری نیز به پایان می‌رسد و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۰
0
0
واقعا شهرداری مشهد توی این چند سال اخیر سنگ تموم گذاشته و همه این موضوع رو میگن. بخصوص در بحث راها و مسیرها که خیلی از گره های قدیم رو باز کردن و در حال انجام اون هستن.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->